Lediga tjänster

Djuransvarig behandlare

Just nu söker vi på Risingegårdens Behandlingshem en djuransvarig behandlare, vi söker efter dig som är utbildad inom behandling, gillar ungdomar och vill använda djur i behandlingsarbetet!

Om tjänsten                                                                                                                            

Tillsvidare 100 %

Djuransvarig behandlare innebär att du arbetar dagtid och är ”stationerad” i stallet. Du planerar och bokar in tider för respektive ungdom och strukturerar ungdomens tid i stallet utefter vad som är prio behandlingsmässigt. I tjänsten arbetar du också aktivt med dokumentation i olika former, samt tydlig kommunikation med respektive boendeenhet. Du är med på personalmöten och handledning efter behov. Du ansvarar för djurens väl och ve året runt, vilket innebär praktiskt arbete i form av fodring, mockning och dylikt som hör till att hålla djur i stall och i hagar.

Om dig

Vi ser gärna att du är en trygg och stabil person med en positiv syn på livet. Du är engagerad och lyhörd med ett lågaffektivt förhållningssätt. Du är van att ta ansvar, planera ditt arbete själv och arbeta självständigt. Du har en utbildning som behandlingspedagog, socialpedagog eller liknande eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg, socialt arbete, psykiatri eller pedagogik. Även socionomutbildning och beteendevetare är passande för tjänsten. Du har kunskap och erfarenhet av framförallt hästar men gärna även andra djurslag. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar.

Du behöver vara minst 25 år och ha B-körkort för manuell bil.

Läs gärna hela annonsen via följande länk: https://www.smwg.se/risingegardens-behandlingshem-djuransvarig

Vid intresse, skicka ett mail till ansokan@risingegarden.se eller kontakta administrationen på 0122-210 50.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Timvikarier

Vi har ett löpande behov av timvikarier. För att arbeta hos oss som timvikarie behöver du vara 25 år och ha B-körkort. Utbildning inom och erfarenhet av socialt arbete är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som vikarierande behandlare på Risingegården innebär ett varierande och flexibelt arbete där du är med våra flickor i den dagliga verksamheten som kan bestå av skolverksamhet, aktiviteter, matlagning m.m. Vi söker dig som är aktivitetsvillig, positiv och har ett intresse för att samspela med ungdomar.

Vid intresse, skicka ett mail till ansokan@risingegarden.se eller kontakta administrationen på 0122-210 50.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!