Lediga tjänster

Behandlare

Vill du arbeta i en väletablerad HVB-verksamhet och göra skillnad för unga människor? Just nu söker vi behandlare till våra små enheter.

Vi söker dig som är glad, engagerad och lyhörd med ett lågaffektivt förhållningssätt.

Lämplig utbildning för att jobba som behandlare är socionom eller beteendevetare, behandlingspedagog/socialpedagog eller liknande eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg, socialt arbete, psykiatri eller pedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och det är förstås meriterande om du tidigare arbetat med ungdomar. Du behöver vara minst 25 år och ha B-körkort.

Låter det intressant?

 Maila en ansökan med ett personligt brev och CV till ansokan@risingegarden.se och märk med ”behandlare” så hör vi av oss.

Sista ansökningsdag 2019-12-20, men vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Tillträde efter överenskommelse.

För mer info, klicka på länken nedan!

https://www.smwg.se/behandlare-till-risingegardens-behandlingshem?fbclid=IwAR2s42eSrqyW57hedsBVvDiOIAWDk2JwWHNLISePLM3E7VSYLmKmc9MK30Q

 

Timvikarier

Vi har ett löpande behov av timvikarier. För att arbeta hos oss som timvikarie behöver du vara 25 år och ha B-körkort. Utbildning inom och erfarenhet av socialt arbete är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som vikarierande behandlare på Risingegården innebär ett varierande och flexibelt arbete där du är med våra flickor i den dagliga verksamheten som kan bestå av skolverksamhet, aktiviteter, matlagning m.m. Vi söker därför dig som är aktivitetsvillig, positiv och har ett intresse för att samspela med ungdomar.

Vid intresse, kontakta administrationen på 0122-210 50, eller skicka ett mail på ansokan@risingegarden.se