Vi samarbetar med

Vi samarbetar med flera konsulter som nedan presenteras kort:

Anna Sylvén Björnör. Leg. psykolog, leg. psykoterapeut, spec. klinisk psykologi, lärare och handledare i psykoterapi. Anna handleder personalgrupperna var fjärde vecka i både ärende- och grupphandledning med fokus på MBT. Anna har utbildat personalgrupperna i MBT och är också handledare åt vårat MBT-team.

IFG konsult. Vi har ett gott samarbete med IFG-konsult, Enköping, och anlitar dem när vi får förfrågan om att utföra en neuropsykiatrisk utredning. Samordnare Magnus Edlund deltar då på vissa av utredningsmötena, tar  anamnes och livshistoria och vi skjutsar ungdomen till Enköping för att träffa leg psykolog och leg psykiater.

 

Katarina Elgestam, leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi. Vi har lång och god erfarenhet av vårt samarbete med Katarina och vi anlitar henne när vi får utredningsförfrågningar. Katarina är då den psykolog som gör basutredning i samråd med resten av utredarna.

Vill du bli kontaktad?

Om du önskar att bli kontaktad av oss på Risingegården klickar du på knappen nedan. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss.

Kontakta oss

Har du frågor om Risingegården och vår verksamhet är du välkommen att höra av dig. Här hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar på Risingegården.