Föräldrar

För att en utredningstid ska bli så bra som möjlig och för att utredningen ska bli så rättvisande som möjligt, krävs en regelbunden kontakt med flickans föräldrar. Flickans kontaktperson ringer föräldrasamtal varje vecka eller enligt överenskommelse. Den sociala utredaren har också kontinuerlig kontakt med dem.

Lågaffektivt bemötande (LAB), Traumamedveten omsorg (TMO) och Vägledande samspel ICDP.

Föräldrar kan ringa när som helst, dygnet runt för att prata med någon vuxen på Risingegården. Föräldrar är nödvändiga nätverksmötesdeltagare och har de inte möjlighet att delta åker vi till dem alternativt gör en telefonintervju för att få deras bild av flickan och hennes uppväxt.

Vi arbetar även för att involvera programmet Vägledande samspel ICDP i utredningar. Att hitta sätt att kunna belysa samspelet i flickans hemmiljö, för att finna utvecklingspunkter som kan hjälpa flickan och hennes familj framåt.

Vill du bli kontaktad?

Om du önskar att bli kontaktad av oss på Risingegården klickar du på knappen nedan. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss.

Kontakta oss

Har du frågor om Risingegården och vår verksamhet är du välkommen att höra av dig. Här hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar på Risingegården.