Hjärnkontoret/Aktiviteter

Vår dagliga verksamhet kallas för Hjärnkontoret. Varje dag börjar med samling klockan 8.30 där vi går igenom dagens schema för var och en. Varje flicka ska veta vart hon ska vara och med vem hela dagen fram till klockan 15.30. Vi tar alltid kontakt med skolan på hemorten och ser till att material skickas till flickan för att hon ska kunna fortsätta arbeta med det skolmaterial hon arbetat med tidigare. På Hjärnkontoret arbetar en lärare och en pedagogisk resurs.

En utredningstid innehåller en mängd aktiviteter, både obligatoriska dagtid (ridning, bad, sporthall) och frivilliga kvällstid (till exempel stalltid/ridning, skapa musik, bowling, biljard, bad, dans och annat efter säsong).

Fritidsaktiviteterna har ett utredande syfte och är också ett sätt att få flickan att prova saker för att eventuellt hitta nya intressen att bygga på efter utredningstiden.

Vill du bli kontaktad?

Om du önskar att bli kontaktad av oss på Risingegården klickar du på knappen nedan. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss.

Kontakta oss

Har du frågor om Risingegården och vår verksamhet är du välkommen att höra av dig. Här hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar på Risingegården.